Deze website wordt niet ondersteund door uw browser, gelieve deze te updaten.
Vakgarage JoJo logo

Garantie

Bij Vakgarage vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor garantie op nieuwe auto’s, occasions, reparatie en onderhoud.

Bovag Garantie

Alle Vakgarages zijn lid van de Bovag. Dit houdt in dat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Om voor het BOVAG-lidmaatschap in aanmerking te komen dient een autobedrijf te voldoen aan een groot aantal voorwaarden. Als lid van de BOVAG bieden de Vakgarages u een BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Dit alles binnen de Europese Economische Ruimte en regels.

Bij aankoop van een gebruikte personenauto vanaf € 4.500 geven de Vakgarages u altijd BOVAG Garantie. Ook krijgt u deze indien het aankoopbedrag weliswaar minder bedraagt dan € 4.500, maar meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

  • Standaard BOVAG Garantie van minimaal 6 maanden op verborgen gebreken van gekochte gebruikte auto’s en onderdelen/toebehoren
  • Duidelijke en betrouwbare voorwaarden, getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond
  • Onafhankelijke bemiddeling bij een geschil
  • Geschillenbeslechting bij de Stichting Geschillencommissie.
  • Gecontroleerde kilometerstand volgens Rdw

Nieuwe auto’s

Bij Vakgarage kunt u uitstekend terecht voor de aankoop van van een nieuwe auto van ieder gewenst automerk. Vakgarage hanteert dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Op nieuwe auto’s is dus geen andere garantie van toepassing zoals die door de fabrikant c.q. importeur wordt verstrekt.

Occasions

Op gebruikte auto’s verleent Vakgarage, tenzij koper uitdrukkelijk schriftelijk heeft verklaard af te zien van BOVAG Garantie, minimaal zes maanden BOVAG Garantie, conform de van tijd tot tijd door BOVAG in overleg met de ANWB en Consumentenbond vastgestelde voorwaarden.

Reparatie- en onderhoudsgarantie

Vakgarage verleent drie maanden garantie op de aangenomen of uitbestede opdrachten en de daarbij gebruikte materialen, te rekenen vanaf het tijdstip dat de auto weer ter beschikking van de opdrachtgever is gesteld.

 

Voor de kleine letters verwijzen we u graag door naar de website van de Bovag.

www.bovag.nl

Maak een afspraak!